Go to Top

Tempur

Madrasser, senge og puder fra Tempur

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi et bredt udvalg af produkter fra Tempur.

Tempurs historie begyndte, da man NASA i 1970’erne udviklede et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under en raketopsendelse. Gennem en årrække arbejdede forskere på at færdigudvikle materialet, så det kunne bruges til madrasser og hovedpuder.

I 1991 blev Tempur-produkterne lanceret til den brede befolkning – derved var det ikke kun tilgængeligt for astronauter.

Tempurs forskere og ingeniører har videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af trykaflastende madrasser, senge og puder, som giver dig den bedste nattesøvn.

Tempur-materialet reagerer på din kropstemperatur, tilpasser sig din vægt og unikke form, og giver dig individuel støtte. Dermed opnår du den bedst mulige omstændighed for en uforstyrrede søvn og følelsen af komplet vægtløshed.

Du er velkommen til at komme ind i Møblér med Gades Møbelcenter i City Syd i Aalborg, hvor du kan indhente mere information om det enkelte produkt. I butikken kan du også også afprøve de forskellige sengeløsninger. Vi står klar med gode råd og vejledning.

Her hos Møblér med Gades Møbelcenter kan  vi i øvrigt fremskaffe alle møbler fra Tempur og du kan gennemse hele deres udvalg her: www.tempur.dk