Go to Top

Stouby

Stouby

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi et bredt udvalg af sofaer og stole fra Stouby.

Står du og mangler en sofa eller en stol i god kvalitet og unikt design, så er Stouby måske noget for dig.

Historien om Stouby begynder tilbage i 1902 i den lille østjyske by, Stouby, hvor grundlægger Marius Blirup havde en stor skabertrang. I 1944 blev virksomheden overtaget af svigersønnen Børge Hansen. Virksomheden voksede og begyndte at eksportere møbler til udlandet, for eksempel Østrig, England, USA og mange flere. Efter 74 år, hvor samme slægt havde stået bag virksomheden, afstår familien i 1976. I 1981 er der brug for større lokaler, da virksomheden er i vækst. Derfor flytter den til Løsning, hvor den ligger den dag i dag.

Ikke to er ens
Stouby samarbejder med anerkendte leverandører i branchen, når det kommer til udvælgelsen af stoffer. Hos Stouby arbejder man udelukkende med naturlæder, mens mange af møblerne bliver fremstillet af massivt træ. Når det kommer til naturlæder, skal du være opmærksom på, at ikke to huder er ens. Det betyder, at hvert møbel har sine særpræg og detaljer. De påvirkninger dyret har været udsat for i dets levetid, sætter naturligt deres præg på læderet.

Stouby har valgt at bevare læderet i dets mest naturlige form. Det betyder, at du kan finde små mærker og variationer i overfladen, men læderet har bevaret dets styrke.

Modulsofa eller klassiker
Med et møbel fra Stouby er mulighederne mange. Ønsker du et unikt møbel, som du selv kan bestemme udseendet på, så er den modulbaserede sofa Metropole en mulighed. Sofaen bliver sammensat af moduler og skræddersyes ud fra dine ønsker. Derfor er hver udgave af Metropole et unikt møbel.

Er du derimod til en mere klassisk løsning, så er V11 mere dig. V11 er en serie af møbelklassikere fra Illum Wikkelsø bestående af en sofa, en hvilestol og en skammel i tidløs design. V11 leveres i udvalgte tekstiler eller fuldfarvet læder og med ben i egetræ.

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi mange forskellige modeller fra Stouby. Du er velkommen til at komme ind i butikken og se de forskellige modeller og indhente mere information om det enkelte produkt. Hos Møblér med Gades Møbelcenter kan vi i øvrigt fremskaffe alle møbler fra Stouby.

Kig forbi Møblér med Gades Møbelcenter, så finder vi den løsning som passer til dig og dine behov.

Vi kan i øvrigt fremskaffe alle møbler fra Stouby og du kan gennemse hele deres udvalg her:

www.stouby.com

OBS: Eksempler er på vej