Go to Top

Spiseborde/spisebordsstole

Spiseborde og spisebordsstole i Møbelcentret i Aalborg

Her hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi et bredt udvalg af spiseborde og spisebordsstole i alle prisklasser. Vi ved alt om vigtigheden af det rigtige spisebord. Spisebordet er ikke bare et bord.

Spisebordet fungerer nemlig som samlingspunkt for rigtig mange familier. Det er her, børnene læser lektier, dagens nyheder bliver læst over en kop kaffe, og familien laver kreative projekter. Men mest af alt er spisebordet samlingsstedet, når familien skal mødes om dagens måltider – hvad enten det er familiemedlemmerne, eller det også er venner og bekendte, som spiser med.

Spisebordet skal kunne tilpasses og opfylde hele familiens behov og ønsker, så det opfylder de krav, familien har til det i hverdagen. Dit spisebord skal nemlig fungere og matche familiens behov og ikke mindst vaner.

Vores specialister hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg står klar i butikken med gode råd og vejledning, så I kommer hjem med det rigtige spisebord, som passer til jeres behov.

Hos Møblér med Gades Møbelcenter fører vi spiseborde og bordben i et væld af materialer, størrelser og udformninger.

Det betyder, at du hos os kan finde netop den løsning, som passer dig og dine behov bedst. Uanset om du er på jagt efter et langbord, hvor der er plads til hele familien og gæster eller et lille rundt spisebord, som kan passe ind i den mindre stue eller køkken, så har vi mange muligheder i butikken. Har du for eksempel brug for et mindre bord, hvor der kan indsættes en ekstra plade, hvis der kommer gæster, så står vi klar til at vise dig alle mulighederne i butikken.

Vi fører blandt andet spiseborde fra Skovby, Moeslund, Lissabon, Pippolo, Unika og mange flere. Vores spiseborde findes med bordplader i finer, laminat, højtrykslaminat og eg. Kig forbi butikken, så finder vi den helt rigtige model til dig.

Du skal sidde godt på din spisebordsstol

Spisebordet gør det ikke alene. Den helt rigtige spisebordsstol er stolen, hvor du kan holde ud at sidde i flere timer – på den måde forlænger du automatisk hyggelige stunder med venner og familie. Hos Møblér med Gades Møbelcenter ved vi, at spisestolen ikke kun skal se smart ud, men det er også vigtigt, at du sidder helt perfekt i stolen, og at den støtter de rigtige steder. Husk du, din familie og dine gæster skal kunne sidde i spisebordsstolen hele aftenen.

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi spisebordsstole i mange designs. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige stol, der passer ind i dit hjem. Kig forbi butikken, så står vi klar til at hjælpe dig.

På møblérs hjemmeside kan du se vores udvalg af spiseborde  og spisebordsstole, vi fører i kæden.

Herudover fører vi en række andre mærker som Bred Furniture, Unika, Trekanten/Hestbæk m.v.