Go to Top

Sofaborde

Sofaborde

Gades Møbelcenter i Aalborg har et bredt udvalg af sofaborde i alle prisklasser.

Er du ude efter et bredt udvalg af sofaborde, så skal du besøge Møblér med Gades Møbelcenter. I vores 5000 m2 store butik i Aalborg fører vi nemlig sofaborde i alle prisklasser og designs.

Gennem tiden har sofabordets funktion ændret og udvidet sig. I dag fungerer det både som sofabord, spisebord, legebord, aflægningsplads, udstillingsbord, arbejdsbord og meget mere. Valget af et nyt sofabord kan derfor være altafgørende for, hvilket udtryk din stue får. Det helt rigtige sofabord kan være med til at pifte hele stuen op og samle sofagruppen.

Skab unikke udtryk i din indretning ved at samle sofaborde i forskellige højder, forskellige designs eller ved at placere sofabordene på nye måder. Prøv for eksempel at flytte rundt på dit sofabord for at skabe forskellige udtryk i stuen. Stil dit sofabord foran, ved siden af eller bare i nærheden af sofaen og se, hvilken forskel, det gør for rummet.

Hos Møblér med Gades Møbelcenter finder du sofabordet, der lige giver det sidste pift omkring sofaen i stuen. Hos os finder du for eksempel et rundt og hvidt sofabord eller et ovalt sofabord i højglans med glashylde. Vores sofaborde finder du i forskellige materialer, størrelser og udformninger.

Ikke kun et sofabord
Sofabordets forvandling til nu at skulle rumme mange flere funktioner har gjort, at der findes mange flere designs i dag. Du kan blandt andet vælge imellem indbygget opbevaring eller indskudsborde. Mulighederne er mange, og tænker man lidt kreativt, kan sofabordet også sagtens benyttes som legebord på børneværelset eller som bord ved siden af sengen.

På̊ Møblérs hjemmeside kan du se vores udvalg som vi fører i kæden. Herudover fører vi en række andre mærker som Unika, Willumsens møbelfabrik, Green Furniture m.v.

Kig forbi, så finder vi det helt rigtige sofabord til dig og dine behov.

Nedenfor lidt billeder til inspiration