Go to Top

Rimme

Rimme reolløsninger

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg finder du et bredt sortiment af reol-løsninger fra Rimme.

Et Rimme møbel har sit udspring i den storslåede vestjyske natur med hede, havn og horisont. Rimme har hentet deres inspiration i den vestjyske natur siden 1963, hvor de begyndte at designe og producere møbler. Et Rimme møbel er kendetegnet ved et enkelt og tidløst design.

Rimme møblerne er et system, som leveres i flere forskellige træsorter og behandlinger med mange kombinationsmuligheder. Træet er altid nøje udvalgt, så struktur og farvenuancer er så homogene, som naturen tillader det. Det er en vigtig faktor, når man skal sætte flere forskellige moduler sammen til et system.

Du kan få Rimme møbler i følgende træsorter og overfladebehandlinger: Bøg – sæbebehandlet eller lakeret, kirsebær – lak- og oliebehandlet, eg – sæbebehandlet eller oliebehandlet og valnød – oliebehandlet. Ønsker du låger på dit system, kan du vælge i mellem S- eller G-fronter, som er henholdsvis ramme med træfyldning eller glat front. Alle møbler med S-fronter har fronter i massivt træ.

I Møblér med Gades Møbelcenter i City Syd i Aalborg kan du se eksempler på møbler fra Rimme. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og se udvalget og indhente mere information om det enkelte produkt. Vi står klar til at hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Hos Møblér med Gades Møbelcenter kan vi fremskaffe alle møbler fra Rimme. Du kan se hele sortimentet fra Rimme på deres website lige her www.rimme.dk

Kom ind i butikken, så finder vi den rigtige løsning til dig.

OBS: Eksempler er på vej