Go to Top

Lapur

LaPur madrasser fra Gades Møbelcenter i Aalborg

Hos Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi et stort udvalg af madrasser fra LaPur.

LaPur madrasser, som er lavet i koldskum, er uden fjedre i traditionel forstand. Fjedre, som du kender det fra en almindelig springmadras, er i LaPur madrasserne erstattet med tuber, der fungerer på samme måde som en fjeder.

En madras fra LaPur yder den perfekte støtte til dig, ligemeget hvilket kropsbygning du har. LaPur madrassen er nemlig komfortzoneinddelt og findes i fem forskellige hårdheder, som går fra ekstra soft til hård. Ud over hårdheden kan du også vælge mellem 4 forskellige madrashøjder fra 5-20 cm højde. Ydermere findes madrassen i størrelser fra 70-220 cm.

Kernen i en LaPur madras har en meget høj vægtfylde (RG 55) og bliver helstøbt i en lukket form. Helstøbningen i en form bevirker, at man undgår at skære i kernen. Skærer man i kernen ødelægges materialets cellestruktur. Det gode soveklima skabes af de mange luftkanaler, kombineret med den ubrudte overfladestruktur, som giver en god luftcirkulation.

Vaskbart betræk på LaPur madrasserne

LaPur betrækket, som er fremstillet i førsteklasses naturmateriale, kan nemt tages af og vaskes. Det er godt til at transportere sved og fugt. Betrækket er desuden også modstandsdygtig over for mikroorganismer.

Fordele ved en madras fra LaPur er, at den er god til kropstilpasning, har svedtransporterende egenskaber, er særdeles velegnet til elevation og er nem at rengøre.

Du er velkommen til at komme ind i Møblér med Gades Møbelcenter til en snak og gennemgang af de forskellige madras-muligheder. Vores fagfolk står klar til at guide dig, så du kan komme hjem med den rigtige madras, som passer til dig og dine behov. Vi kan desuden fremskaffe alle møbler fra LaPur, og du kan gennemse hele deres udvalg her: www.lapur.dk

Vi ses i Møblér med Gades Møbelcenter, så du kan sove godt om natten.

*OBS: Eksempler er på vej