Go to Top

Lamper

Lamper hos Gades Møbelcenter

Hos Gades Møbelcenter har vi et stort udvalg af lamper i forskellige størrelser, former, farver og prisklasser. Vores lamper passer til alle rum i dit hjem. Vi har lamper til dagligstuens spisebord og sofabord, som skaber et hyggeligt lys til socialt samvær og afslapning. Vi har lamper, som giver et mere afdæmpet lys i stuens hyggehjørne eller i soveværelset, mens andre giver et mere skarpt, næsten klinisk lys og fungerer godt i et gangareal, garderobe og i dit walk in closet. Uanset hvad dit behov er, så kan vi finde en lampe, som passer til dig.

En lampe er et vigtigt æstetisk element i et rum og dens belysning er med til at understrege en bestemt stemning. Du kan være med til at præge stemningen i dit hus, når du vælger din nye belysning og er derfor vigtigt, at du får det rigtige med hjem, når du besøger os. Kom forbi og se vores store udvalg i butikken i Aalborg og få kompetent rådgivning.

Lys til den rette stemning

Alle vores lamper er forskellige og giver derfor forskellig belysning til et rum. Tænk på, hvilket lys, du ønsker til dit rum. Mange mennesker tænker ikke over det, men lys påvirker vores humør og vores handlinger, det gælder både solen som lyskilde og det kunstige lys i vores huse. Du kender måske til, at du kommer ind i et rum, hvor lyset er mildt, gulligt og en smule dæmpet. Det får dig til at slappe af og måske bliver du også lidt småtræt eller måske kommer du i det romantiske hjørne. Omvendt bliver du ofte mere koncentreret, vågen og måske en smule anspændt af et skarpt klinisk lys, som du f.eks. oplever hos tandlægen. Lys har altså stort betydning for stemningen i et rum og det kan derfor godt betale sig at bruge noget tid på at vælge lampe.

Her er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en pære, som giver den lysstyrke, som du ønsker. I matchet mellem en lampeskærme og lampens pære skaber du rammerne for stemningen i dit hjem.

Vælg lampe til din indretning

En lampe er en dominerende æstetisk genstand i et rum og det er derfor ikke ligemeget, hvilken lampe du vælger. Vi udbyder lamper i metal, glas og stof, som stilmæssigt spænder fra den klassiske og yndefulde stil til den rustikke og industrielle. Find den lampe, som matcher din indretning og stil.

Er du på udkig efter en lampe til et stort åbent køkkenalrum med store vinduer og med højt til loftet? Så kan vi anbefale en stor lyskilde, som fylder rummet med lys og som samtidig er en smuk genstand i rummet. Skal du omvendt oplyse et mørkt lille rum med lavt til loftet? Så kan det være en fordel at anskaffe dig flere små loftlamper, som samtidig giver dig en kraftig og effektivt belysning. Hvis du er til fest og farver, så har vi også her et stort udvalg af lampeskærme med forskellige farver og mønstrer, som kan pifte dit rum op. Det er med sikkerhed også et hit på børneværelset.

Kvalitet til en god pris

Alle vores lamper er af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du køber et godt produkt hos os. Vores leverandører er nogle af de bedste på markedet og i et samarbejde med dem, giver vi dig et udvalg af designs, som både er klassiske og som lever op til samtidens trends.

Mange ser en lampe som en investering og som noget, der skal holde i mange år. Andre ser den som udsmykning, der skal skiftes ud jævnligt. De fleste vil dog gerne lave en god handel. Hos Gades Møbelcenter udbyder vi lamper til alle priser. Priserne afhænger af mærke, størrelse, materialer og kvalitet. Det betyder, at vi har lyskilder til dig, som ser en lampe som en investering og til dig, som ser den som udsmykning, der skal fornyes i ny og næ. Derudover har vi også tit gode tilbudspriser.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, tilbud, garantier og leveringstider mm., så er du altid velkommen til at besøge os i butikken eller give os til opkald. Vores kompetente og erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.