Go to Top

Klim

Klim Reoler

I Møblér med Gades Møbelcenter’s 5000 m2 store butik har vi et bredt sortiment af reolsystemer fra Klim Møbelfabrik.

Klim Møbelfabrik’s rødder i møbelbranchen går tilbage til 1930. Klim Møbelfabrik har stor erfaring med fabrikation af plademøbler, forarbejdet i ædle træsorter. Møblerne fra Klim Møbelfabrik bliver produceret på fabrikken ved Fjerritslev. På fabrikken produceres reolsystemer, vitriner og skænke i tidløst design.

Klim Møbelfabrik er leveringsdygtig i fleksible reolsystemer. De opererer med to hovedserier – systemerne 2000 og 3000. Grundpillen i Klims reolsystemer er et bredt udvalg af grundmoduler. Grundmodulerne spænder over 4 dybder, 4 bredder og 8 forskellige højder. Hertil kommer et bredt udvalg af døre, skuffer, bakker med mere, som alt i alt giver et stort udvalg af færdige reoler. Klim Møbelfabrik producerer også specielle moduler, som alle er skabt for at tilgodese dine behov til placering af for eksempel TV eller audio udstyr. Tag blandt andet et kig på Media-serien, som er velegnede til fladskærme samt tilbehør.

Med et reolsystem fra Klim Møbelfabrik kan du skabe mange forskellige udtryk i din stue. Hvad enten du er til høje eller lave reoler, så kan du sætte dit præg på det færdige resultat fra Klim Møbelfabrik. Kan du ikke finde en løsning, som passer dig, så fremstiller Klim også reoler efter mål. Det betyder, at du kan få et reolsystem, som passer til dine specielle ønsker. Det betyder, at der næsten er uendelige kombinationsmuligheder for at skabe en reolvæg, som passer ind i dit hjem.

Klim har også skænke-serien Tourno. Serien består af lowboards, sideboards (skænke), som alle har massive afrundede hjørner. Døre og skuffer til denne serie leveres med push-open.

I Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg har vi forskellige reolsystemer fra Klim Møbelfabrik opstillet i butikken. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken i City Syd og se de forskellige løsninger fra Klim Reoler. Her kan du også få flere informationer om det enkelte produkt.

Hos Møblér med Gades Møbelcenter kan vi fremskaffe alle reoler fra Klim og du kan gennemse hele deres udvalg her: www.klim-reol.dk