Go to Top

Dunlopillo

Dunlopillo senge i butikken i Aalborg

Hos Gades Møbelcenter i Aalborg forhandler vi alle typer af senge fra Dunlopillo. Dunlopillo er en af Nordens førende sengespecialister på grund af deres kvalitetsprodukter, der tilbyder senge med høj komfort, og som tilpasser sig til din pasform. Det sikrer optimale forudsætninger for en bedre søvn, og større energi i hverdagen.

 

Med Dunlopillo vælger du rigtigt

At vælge den rette seng med den rette komfort kan være en udfordring. Ofte ved man ikke om man har valgt rigtigt, før man har tilbragt flere nætter i sengen og til den tid er det for sent at returnere den. Med Dunlopillo senge der former sig efter din krop, har du de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt, første gang. Dunlopillos senge passer til mange forskellige kropstyper, og netop derfor kan du også finde sengemærkets produkter hos os i Aalborg. Med en Dunlopillo seng vælger du altid rigtigt.

Senge uden miljøbelastning

Med Dunlopillos senge kan du sove med god samvittighed. Bæredygtig produktion er en mærkesag for sengeproducenten, som vi her i Aalborg ønsker at støtte.
Blandt andet genbruger Dunlopillo 95% af vandet fra produktionen. Derudover omdannes al overskydende latex fra fremstillingen til et brugbart materiale, der benyttes i et væld af forskellige brancher. Alt lige fra malkeanlæg til isolering nyder godt af Dunlopillos effektive produktion.

Køb din Dunlopillo seng hos Gades Møbelcenter i Aalborg

Herunder kan du se flere af Dunlopillos modeller som er mulige at købe i butikken i Aalborg. Vi opfordrer dig til at komme ned og prøve sengene og få mere information om modellerne. En ordentlig seng er det største skridt mod en ordentlig søvn, og hos Gades Møbelcenter står vi klar til at hjælpe.

Har du udset dig en seng fra Dunlopillo som vi ikke har i butikken, fremskaffer vi gerne sengen til dig. Hos butikken i Aalborg har vi mulighed for at skaffe alle modeller fra Dunlopillo, og vi henter derfor gerne din nye seng hjem.