Go to Top

Dunlopillo

Dunlopillo-senge hos Gades Møbelcenter i Aalborg

Hos Gades Møbelcenter i Aalborg forhandler vi alle typer af senge fra Dunlopillo. Dunlopillo er en af Nordens førende sengespecialister på grund af deres kvalitetsprodukter, der tilbyder senge med høj komfort, som tilpasser sig til dig. Det sikrer optimale forudsætninger for en bedre søvn og større energi i hverdagen.

 

Sådan er Dunlopillos senge bygget

Dunlopillos senge er opbygget med en kerne af naturlatex, der giver unik støtte og komfort. Latexkernen er baseret på naturlig latexmælk, der bliver skummet op og derefter bagt, så den bliver til en fast skumkerne. De rene naturmaterialer er allergivenlige, og med syv komfortzoner i madrassen er der maksimal støtte for din krop hele natten igennem. Materialerne er åndbare, så du er sikret et godt sengeklima, og der er altid 15 års garanti på Dunlopillos madrasser. Alle Dunlopillos madrasser er produceret med en høj finish og gennemført forarbejdning. Du finder madrasser i forskellige fastheder, samt med ren  latexkerne eller en kombination af latexkerne og fjedre hos os. Dunlopillo har også elevationsmadrasser og mulighed for at vælge forskellig fasthed i madrasserne i dobbeltsenge, så alle sover godt.

God søvn er vigtig for et godt helbred!

En god seng er en vigtigt forudsætning for en god nattesøvn – og sover du dårligt om natten har det konsekvenser både på kort og lang sigt.

Søvn er vigtig både for psykisk og fysisk velbefindende. Sover du dårligt, bliver du mere ukoncentreret og irritabel i løbet af dagen. Mange spiser også mere for at kompensere for det lave energiniveau. Din reaktionsevne nedsættes, og du arbejder langsommere, så du ikke kan nå lige så meget som når du sover ordentlig.

Rent fysisk viser forsøg at kroppens celler ældes hurtigere hos mennesker, der ikke sover godt om natten. Træner du, er det også vigtigt at få sovet ordentlig og længe nok, så kroppen kan nå at restituere, og du får maksimalt udbytte af træningen.

De fleste har brug for mellem 7-9 timers søvn om natten – nogle få kan klare sig med mindre, men det er ikke mange. Man kan heller ikke træne sig til at sove mindre. Sover du konsekvent for lidt i længere perioder, vænner kroppen sig til at være i søvnunderskud, men det har stadig konsekvenser for dit helbred på længere sigt.

Udover en god madras, er den rigtige sovestilling også vigtig for at sove godt. En god madras og hovedpude understøtter kroppen i den rigtige stilling. De fleste vil naturligt ligge på siden når de sover, og det er faktisk også den bedste sovestilling. Ligger du på ryggen, er der større risiko for at snorke eller få søvnapnø, hvor luftvejene lukkes, hvilket resulterer i at du får for lidt ilt til hjernen og vågner under søvnen, så søvnen bliver afbrudt. Ligger du på maven, er du nødt til at vride nakken, for at få plads til hovedet, og kan opleve at få ondt i nakken under søvnen.

Gode råd til en stabil nattesøvn

 • Faste sengetider – gå i seng og stå op på nogenlunde samme tid hver dag – også i weekenden!
 • Undgå koffein og alkohol før du skal sove. Det er også en god idé at undgå meget store, eller meget energirige måltider lige før du skal sove.
 • Undgå at tage sovepiller, medmindre det er strengt nødvendigt. Søg altid råd hos en læge, før du tager sovepiller, og brug dem kun i korte perioder.
 • Vær fysisk aktiv i løbet af dagen – gerne udenfor.
 • Luft  ud i soveværelset før du sover. Den optimale temperatur er mellem 18-21 grader.
 • Sørg for at dyne og pude også passer til dit søvnmønster. Sveder du meget om natten, skal du måske have en køligere dyne. Puden skal også støtte godt under nakken.
 • Undgå støj i soveværelset.
 • Undgå skærme, både telefon, computer og tv i soveværelset.
 • Sørg for at der er mørkt i soveværelset. Installér et mørklægningsgardin eller brug sovemaske.
 • Sørg for at sengetøjet er rent og behageligt at ligge i.

Med Dunlopillo vælger du rigtigt

At vælge den rette seng med den rette komfort kan være en udfordring. Ofte ved man ikke om man har valgt rigtigt, før man har tilbragt flere nætter i sengen, og da er det tit for sent at returnere den. Med en Dunlopillo seng, der former sig efter din krop, har du de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt første gang, og mange muligheder for at kombinere dig frem til den rigtige madrastype. Hos Gades hjælper vi dig også gerne med at vælge den rigtige seng, og har lang erfaring  og stor viden om vores senge.

Sådan vælger du den rigtige seng:

 • Rygsøjlen skal være lige og ligge parallelt med sengen, uanset om du ligger på ryggen eller siden.
 • Rumpen skal synke ned i madrassen, så lænden får støtte.
 • Du skal kun med vanskelighed kunne føre en hånd ind under lænden, når du ligger ned.
 • Vælg individuelle madrasser til dobbeltsengen – særlig hvis I er af forskellig højde og drøjde.
 • Vær ærlig når du køber din madras – særlig om vægt. Ellers får du bare en for blød madras, og får ikke fuldt udbytte af den nye madras. Vi lover at vi ikke siger det videre til nogen!
 • Find en pude, der udfylder hulrummet mellem hoved, nakke og madras.
 • Nakke og rygsøjle skal ligge lige i forlængelse af hinanden, også med hovedpuden.
 • Dynen skal hjælpe dig med at holde en behagelig kropstemperatur og ventilere, hvis du får det for varmt.

Køb din Dunlopillo seng hos Gades Møbelcenter i Aalborg

Herunder kan du se flere af Dunlopillos modeller, du kan købe i butikken i Aalborg. Vi opfordrer dig til at komme ned og prøve sengene og få mere information om modellerne. En ordentlig seng er det største skridt mod en ordentlig søvn, og hos Gades Møbelcenter står vi klar til at hjælpe.

Har du udset dig en seng fra Dunlopillo som vi ikke har i butikken, fremskaffer vi gerne sengen til dig. Hos butikken i Aalborg har vi mulighed for at skaffe alle modeller fra Dunlopillo, og vi henter gerne din nye seng hjem.

Senge uden miljøbelastning

Med Dunlopillos senge kan du sove med god samvittighed. Bæredygtig produktion er en mærkesag for sengeproducenten, som vi her i Aalborg ønsker at støtte.

Blandt andet genbruger Dunlopillo 95% af vandet fra produktionen. Derudover omdannes al overskydende latex fra fremstillingen til brugbart materiale, der benyttes i et væld af forskellige brancher. Alt lige fra malkeanlæg til isolering nyder godt af Dunlopillos effektive produktion.